Vijf jaar Koko Noko avontuur: van een idee naar een bloeiend kinderkledingmerk

Explore the world
Koko Noko stimuleert kinderen om hun avontuurlijke kant te ontdekken in de buitenwereld en biedt hen de vrijheid en het zelfvertrouwen om hun grenzen te verleggen. Ons merk gelooft in het ontdekken van de wereldburger in jezelf en het ontwikkelen van plezier. Het leven is een reis en Koko Noko kinderkleding is de perfecte partner tijdens deze ontdekkingsreis. Onze kleding houd je warm, beschermt je tegen vallen en ondersteunt je bij het opstaan.

Voor echte avonturier
Koko Noko richt zich met haar maatrange 62-140 op baby’s tot kinderen van 0 tot 10 jaar en staat bekend om een unieke verzameling van comfy kleding voor meisjes en jongens met edgy illustraties geïnspireerd door al het moois om ons heen; in het bijzonder de natuur. De collectie is verkrijgbaar in sprankelende materialen en kleuren, passend bij de tijd. De comfortabele pasvorm, opvallende kwaliteit en met een betaalbaar prijskaartje. Kinderen kunnen lekker spelen en bewegen in deze fijne kleding.

Adventure is waiting for you! | actie
Niet alleen wordt ons jubileum gevierd met de nieuwe zomercollectie, maar we hebben ook een feestelijke actie bedacht. Van maandag 3 april tot en met zondag 9 april 2023 bieden wij 25% korting aan op alle directe B2B bestellingen via onze B2B webshop. Consumenten kunnen ook profiteren van een jubileumactie en daarnaast organiseren wij via onze social media kanalen een winactie waarbij vijf gelukkige winnaars kans maken op onze Koko Noko Birthday Wardrobe, bestaande uit negen outfits. Voor zowel jongens als meisjes.

An unforgettable journey
In de afgelopen vijf jaar heeft Koko Noko zich razendsnel ontwikkeld. Oprichters Leon en Mark van Gennip zijn ontzettend trots op wat zij hebben bereikt. ‘Het is fantastisch om te zien hoe ons idee is uitgegroeid tot een merk dat bij veel ouders en kinderen bekend is en gewaardeerd wordt’, aldus Leon en Mark. ‘We zijn dankbaar voor alle steun en enthousiasme van onze klanten en verkooppunten. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en het doel is om nog veel meer kinderen blij te maken met kleurrijke en comfy kleding. Het succes van de afgelopen vijf jaar smaakt naar meer!’

Möchten Sie unsere Marken in Ihren Geschäften verkaufen?


Melden Sie sich als Wiederverkäufer an