Mila Beach | Beachwear

Mila beachwear is een badkledingmerk voor vrouwen dat gekenmerkt wordt door exclusieve prints en een goede pasvorm. Vanuit onze bestaande klanten kwam het verzoek voor een exlusievere lijn die beter gepositioneerd is in de winkels met vaste verkoopprijzen en winstmarges.

“Ervaar de vrijheid van het leven”

Mila Beach

Mila Beach richt zich op bikini's, badpakken en tankini's met cups. Onze modellen gaan tot cupmaat F en beschikken over zachte cups en powernets voor een goede pasvorm. Ieder seizoen brengen we jurken en rokken uit met dezelfde print als onze zwemkleding zodat het perfect past bij de zwemkleding en u een mooie collectie kunt verkopen in uw winkel of webshop.

Mila Beach richt zich op de zelfbewust vrouw vanaf 30 jaar en de collectie is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48. Dat de collectie exclusief maar toch betaalbaar is, spreekt consumenten erg aan en zorgt voor een mooie omzet voor de detailhandelaar. Momenteel is Mila beachwear verkrijgbaar bij ongeveer 200 verkooppunten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

2 R1 A0109

www.mila-beach.com

Mila Beach launches a new collection twice a year that dresses women from sizes 36 till 52.

Visit website

Exclusive prints

Mila Beach uses a wide range of fashionable and exclusive digital prints.

High rentability

Quickly selling products, which brings high rentability to our partners.

Perfect fittings

Perfect fitting models for every female body.

Want to sell Mila Beach in your shop?


Register as a reseller